Indsend din nyhed

  Overskrift (påkrævet)
  Område (påkrævet)
  Navn (påkrævet)
  Tlf. (påkrævet)
  Email (påkrævet)
  Beskrivelse (påkrævet)

  Upload foto


  Mit MidtfynRingeBesøgsrekord i 2021

  31. januar 2022by Admin
  https://mitmidtfyn.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velkomstambassadoer-korpset-Ringe1.png

  Velkomstambassadørerne besøgte næsten

  200 adresser i Ringe i 2021

  I 2021 blev der bygget rigtig mange boliger i Ringe – både ejerboliger og lejeboliger. Den store tilvækst af indbyggere betød, at velkomstambassadørerne havde et travlt år – med i alt 192 besøg.  I 2020 rundede vi 148 adresser – og i 2019 115 adresser – så der er tale om en stor stigning.

  Tilflytterne er blevet taget imod med en blomst og en goodiebag med mange flotte gavekort til byens forretninger og institutioner – og en masse informationer om Ringe, – og alle de muligheder, der er her.

  Hvis du vil se, hvordan et tilflytterbesøg foregår så klik på linket nederst – her kan du se en videooptagelse med tilflytterbesøg hos 2 familier.

  Alle steder er vi blevet taget godt imod – og spørgelysten har været stor. Vores generelle indtryk er, at tilflytterne bliver positivt overraskede – og glade for blomsten, goodiebaggen – og besøget.

  Langt de fleste af de besøgte er tilflyttere, der har købt bolig, som vi har fået kendskab til via de lokale ejendomsmæglere eller via Tinglysningen. Vi har dog også haft held til at besøge nogle lejere, som selv har henvendt sig til os. Vi vil rigtig gerne i kontakt med ALLE, der flytter til Ringe – så lejer eller udlejer må meget gerne kontakte os.

  Hele 31 adresser i Ringe har i 2021 fået indbyggere, der kommer fra Odense. En del tilflyttere kommer fra andre fynske byer – og så har vi også haft den store fornøjelse at byde velkommen til flere familier fra København og københavnske omegnskommuner. Vi har også taget imod familier fra de store byer i Jylland.

  Velkomstambassadørernes primære formål er selvfølgelig at besøge tilflytterne og fortælle om livet i Ringe – men vi har også taget initiativ til f.eks. tilflytterfrokoster på Stationen – ligesom vi løbende får produceret materiale, der gør det nemmere at føle sig hjemme – f.eks. har vi for nylig fået udarbejdet kort, der viser det store stisystem, der løber overalt i Ringe. Disse kort kan i øvrigt også fås ganske gratis på Ringe Bibliotek.
  Vi 6 velkomstambassadører ser frem til mange tilflytterbesøg i 2022.

  Er du tilflytter – eller kender du nogen – så kontakt gerne Jørn Knudsen jk.ringe@midtfyn.net

  På vegne af velkomstambassadørerne i Ringe
  Jytte Risager, Tlf. 4141 3839

  SE FILMEN HER https://www.youtube.com/watch?v=pZRI0JUpiEg

  Find Mit Midtfyn på de sociale medier

  Search
  Generic filters
  Exact matches only
  Search in title
  Search in content
  Search in excerpt