Børn og unge skal med

150.000 kr. til at fremme børn og unges fremtid i Ringeegnen

Der er afsat 150.000 kr. til projekter drevet af børn og unge i Ringeegnen. Projekterne skal være med til at gøre det attraktivt at være ung i Ringeegnen.

Læs mere om hvordan du, din klasse, din forening eller vennegruppe indsender en projektidé til Borgerbudget 2021 på www.fmk.dk/borgerbudget

Der er frist den 20. september 2021. Afstemningen vil foregå på brevstemme på alle skoler på egnen, og alle elever fra 6. til 10. klasse kan indsende projektideer og stemme.

170.000 kr. til andre projekter

Der er afsat 170.000 kr. til projekter som alle borgere i Ringeegnen kan søge. Det eneste krav er, at de understøtter kommunens udviklingsstrategi. Der kan i denne pulje max søges om 75.000 pr. projekt. Læs mere om hvordan du indsender din projektidé til Borgerbudget 2021 på www.fmk.dk/borgerbudget

Der er frist mandag den 20. september 2021.

Afstemningen vil foregå elektronisk i perioden fra den 15. til den 26. november 2021. Der vil blive vægtet for indbyggerantal i de enkelte lokalområder så alle har en chance for at få midler til deres projekter. Alle borgere over 18 år med adresse i Ringeegnen kan stemme.

Venlig hilsen og god arbejdslyst fra styregruppen
Max Ravn, Karl Top, Henrik Findsen, Claes Ipsen og Gunnar Landtved.

Se på MitMidtfyn her vil projekterne blive præsenteret.

Seneste nyheder

Indsend din nyhed

Find mit Midtfyn på de sociale medier

Her kan du læse mere om hvad der sker på Midtfyn.

Mit Midtfyn

Samler og skaber fællesskab

for hele egnen


Design: Mark & Storm Grafisk A/S