Det gode liv på landet

Drømmen om ’det gode liv på landet’ pusler i hovedet på mange byboere, og flere vil i fremtiden realisere
den.

Det kan virke uoverskueligt at flytte fra den praktiske lejlighed med elevator ud i sit eget hus på landet, men der er mange andre ting, der er nemmere og hurtigere ude på landet. Med ny teknologi, bedre samfærdselsmuligheder og nye arbejdsformer bliver der flere og flere jobs, som ikke er et 8 - 16 job på et kontor i byen. Statslige jobs flyttes ud, og mulighed for hjemmearbejdspladser med arbejdstider, der kan indpasses i familiens rytme, bliver der flere af.

Når man igennem sin ungdom har mærket storbyens puls med byens mange tilbud, når mange et punkt, hvor de sætter pris på de daglige oplevelser på småveje med syns- og duftindtryk. Autenticitet og nærhed er ”det nye sort”. Det handler ikke kun om effektivitet og det rationelle, men også om historien bag produktet. Om hvordan man dyrker sine egne grøntsager, og selv kan være med til at give sine børn det gode børneliv med helt jordnære oplevelser som at trække friske gulerødder op af jorden.

Måske du har det på denne måde. I så fald tag et kig på denne side og forhåbentlig vil du sidde med en følelse af at Midtfyn kunne være det ideelle sted for dig at opfylde DIN drøm om ’det gode liv på landet’.

Seneste nyheder

Indsend din nyhed

Find mit Midtfyn på de sociale medier

Her kan du læse mere om hvad der sker på Midtfyn.

Mit Midtfyn

Samler og skaber fællesskab

for hele egnen


Design: Mark & Storm Grafisk A/S