Tur med veterantoget

I samarbejde med MitMidtfyn og Faaborg-Midtfyn Kommune inviteres medlemmer af MitMidtfyn til en mindeværdig tur med det gamle veterantog, der kører fra Korinth til Faaborg og hjem igen – og du er velkommen til at tage familien med.
Hele herligheden foregår søndag den 25. august kl. 09.30, hvor der et par timer frem er rig mulighed for at få en oplevelse, man ikke får hver dag. Toget tager dig nemlig tilbage i en tidslomme omkring 1950’erne og er en særlig attraktion på Fyn. Udover at toget er en del af dansk jernbanehistorie, som kører mellem Korinth og Faaborg, så er det også drevet af frivillige fra området. Når toget ankommer til Faaborg klokken 10.00, vil der være mulighed for at opleve havnebyen på egen hånd i halvanden time. Her kan du/I blandt andet tage en tur på Torvet, gå på museum eller besøge minibyen.
Klokken 11.30 kører toget retur mod Korinth, hvor vi på ruten gør et stop i Pipstorn Skov hvor vi er vært med en bid mad og en kold forfriskning. Hvis vejret ikke er med os, spiser vi i ventesalen i Korinth, når vi når endestationen. På turen vil borgmester Hans Stavnsager være turleder og guide alle godt igennem en sjov og spændende formiddag.
Som medlem af MitMidtfyn er du velkommen til at invitere din nærmeste familie med på turen (max 4 billetter pr. medlem), så I alle kan dele oplevelsen sammen og få en skøn søndag formiddag.
Praktisk info: Tilmelding skal ske senest den 19. august på mail til: jk.ringe@midtfyn.net (skriv hvor mange billetter, I skal bruge).
Vi mødes søndag den 25. august kl. 09.30 på stationen i Korinth, Kaj Lykkesvej 2, 5600 Faaborg. Vi forventer at være hjemme igen kl. 13.00.

Indsend dit arrangement

Find mit Midtfyn på de sociale medier

Her kan du læse mere om hvad der sker på Midtfyn.

Mit Midtfyn

Samler og skaber fællesskab

for hele egnen


Design: Mark & Storm Grafisk A/S