Flyt til Midtfyn

Hvis du mangler roen, den naturlige hverdag med gode familieaktiviteter og tryghed, så skal du besøge Midtfyn – og tænk hvis du havde lyst til at blive hængende.

Midtfyn har lidt af det hele. Der er hyggelige landsbyer med friskoler og masser af foreningsliv. Der er større landsbyer med stor aktivitet som højskole eller en friluftsscene.

Og så er der Midtfyns hovedby Ringe, som har et stort aktivitetsudbud med handelsliv, erhvervsliv, foreninger og byfester.

Midtfyn byder også på mange muligheder for din drømmebolig, for vi har alt fra klassisk bindingsværk, parcel villaer, landejendomme, patriciavillaer til moderne bylejligheder og lavenergiboliger, og ikke at forglemme, muligheden for at købe en byggegrund på landet eller i Ringe.

Hvis du er nysgerrig på mere om Midtfyn, så læs magasinet #mitmidtfyn. Her finder du lokale borgere som fortæller deres tilflytterhistorie og beskriver hvorfor deres hjerter er smeltet på Midtfyn.

Er I en børnefamilie og ønsker mere info om at bo på Midtfyn: www.fmk.dk

Generel info: www.fmk.dk

Velkomstambassadører

byder dig ’Velkommen’

Som ny-tilflytter i vores område har du mulighed for at få besøg af vores Velkomst­ambassadører – en gruppe af frivillige, der tager rundt og besøger nye borgere i Ringe og omegn.

Målet med Velkomstambassadørerne er at sikre, at nye borgere tages godt imod og hurtigt får adgang til at føle sig som en del af de lokale fællesskaber.

I 2019 blev der bare i Ringe besøgt 110 husstande.

De nye borgere bliver taget imod med en blomst og en goodie-bag med mange gavekort fra Ringe Bys forretninger og institutioner – samt informa­tionsmateriale, der fortæller om Ringe – og Midtfyn.

Er du ny-tilflytter og ønsker et besøg?

Kontakt da gerne en af Velkomstambassa­dørerne i dit lokalområde:

Gestelev-Heden-Vantinge: Karl Peter Warming – kpw@aarsleff.com

Gislev: Lise Holten – liseholten@mail.tele.dk eller

Jørgen Jensen – jbj.lykkes@gmail.com

Hillerslev: Tine Ellegaard – ktellegaard@gmail.com

Krarup/Espe: Palle Nielsen – pn.skovgaard@gmail.com

Kværndrup: Frank Andersen – mail@kvaerndruplokalraad.dk

Ringe: Jytte Risager – jytte@risager.org

Rudme: Lotte Nygaard – lottenyg70@gmail.com

Ryslinge: Gunnar Landtved – gunnar@landtved.dk

Ejendomsmæglere

Ønsker du at flytte til Midtfyn, så har vi et bredt udbud af ejendomsmæglere som alle kender lokalområdet godt og som er topprofessionelle til at hjælpe dig på rette vej.

På Midtfyn har vi mange muligheder for at bo. Måske drømmer du om et lille byhus i en aktiv by med gode transportmuligheder, måske en murermestervilla med en smuk have, måske et topmoderne lavenergihus i nybyggerkvarter, måske et lille bindingsværkshus i en mindre landsby eller et smukt landhus ude ved et gods – ja mulighederne er mange og det eneste vi vist ikke kan klare er en herskabs­lejlighed på 5. sal, men til gengæld har vi fornuftige boligpriser her på Midtfyn.

Kontakt en af vores dygtige ejendomsmæglere og kom en tur til Midtfyn.

Find mit Midtfyn på de sociale medier

Her kan du læse mere om hvad der sker på Midtfyn.

Mit Midtfyn

Samler og skaber fællesskab

for hele egnen


Design: Mark & Storm Grafisk A/S