Golf er sundt for krop og sjæl

Golf er sundt for krop og sjæl

Er du træt af Covid-19 restriktioner, så kan du glemme dem næsten helt på golfbanen.
Her på Midtfyn har vi en dejlig bane lige i udkanten af Ringe og fra nogle af hullerne med udsigt over Ringe Sø. Det er Midtfyns Golfklub.

Foråret står for døren, og hvilken sportsgren er bedre at dyrke, når solen titter frem end golf.

Mere end 150.000 danskere er aktive golfspillere, og det gør golfsporten til en af de mest populære idrætsgrene herhjemme. Stort set alle kan være med, og som golf-nybegynder kan man via handicapsystemet spille på lige fod med venner eller familiemedlemmer der har spillet golf i længere tid.

Golf er en sport med masser af fysisk aktivitet, men uden voldsomme belastninger og risici for kroppen, og det har gjort golf til et naturligt valg når man kommer op i alderen. Samtidig er der stort fokus på at skabe et godt træningsmiljø for de yngre golfspillere, så endnu flere vælger golf som deres primærsport i ungdomsårene.

Så hvad enten du er junior, ung, midt imellem eller godt op i årene, så kan du spille golf og få et godt udbytte af det, både hvad angår en sundere krop, et bedre humør og tilfredsstillelse af dit konkurrencegen, hvis du har en sådan.

Det sociale spiller også en stor rolle i golfsporten, og vi har jo også været underkastet restriktioner på grund af Covid-19 det sidste års tid, men nu må vi jo mødes 25 personer udendørs igen, så vi kan sagtens spille uden at overtræde regler, heller ikke afstands-regler. En golfbane er stor, og vi kommer ikke så tæt på hinanden, at det medfører en risiko for smitte.

Golf er heller ikke nogen dyr sport. Det koster at være medlem. Men når man sammenligner med andre sportsgrene, er det ikke galt. Som junior er det endda meget billigt, og du bestemmer selv, hvor mange penge du vil investere i udstyret. Man kan købe en masse billigt golfudstyr af god kvalitet, og hvis du har lyst til at prøve at spille golf i Midtfyns Golfklub, så gå ind på klubbens hjemmeside og tegn et prøve-abonnement. Har du aldrig været medlem af en golfklub før, koster et prøveabonnement på to måneder ikke en krone. For dem, der tidligere har spillet golf koster det 800 kr., der modregnes i prisen for det første halve år, hvis man vil fortsætte. Klubben stiller gratis det nødvendige udstyr til rådighed.

Så tænk over det og gå ind på www.midtfynsgolfklub.dk og læs mere. Vi er cirka 300 medlemmer, så der er altid plads på vores smukke bane, og der er også plads til dig.

Seneste nyheder

Indsend din nyhed

Find mit Midtfyn på de sociale medier

Her kan du læse mere om hvad der sker på Midtfyn.

Mit Midtfyn

Samler og skaber fællesskab

for hele egnen


Design: Mark & Storm Grafisk A/S