Handelslivet på Midtfyn

Ringe er Midtfyns hovedby og her findes et bredt udvalg af indkøbsmuligheder.

Byen har et mangfoldigt handelsliv trods dens størrelse, og man fristes til at sige, at ’her kan du få alt’.

Her er mange dagligvarebutikker og derudover tilbyder detail- og specialbutikkerne stort set alt indenfor beklædning, elektronik, hvidevarer, ure, smykker, legetøj, bøger, outdoor, møbler, tæpper, cykler, hudpleje, sundhed – og genbrug. For Ringe er også beriget med flere genbrugsbutikker, der passer ind i tidens trend om genbrug og bæredygtighed.

Lokalt når det er bedst

Butikkerne i Ringe er kendetegnet ved at yde en fantastisk god service – det er ’lokalt når det er bedst’.

Mange af de butiksdrivende har haft butik i byen i mange år. De er vedholdende og driver deres butik med passion for deres kunder, og et naturligt fokus på at yde en personlig og nærværende service, så du ’føler dig kendt og genkendt’ som handlende i byen.

700 gratis P-pladser

Med en placering kun 15 min. syd for Odense er Ringes bymidte let tilgængelig, hvad enten folk ankommer i bil, med tog, med bus, på cykel eller til fods.

Her er gode parkeringsforhold med gratis parkering rundt om hele bymidten og ved Ringe Station, der giver let adgang til butikkerne i byen. I alt ca. 700 p-pladser er tilgængelige.

Vi oplever derfor også mange handlende fra Odense- og Svendborg-området, da det er meget hurtigere og lettere at handle i Ringe By.

En levende bymidte

Der arbejdes hårdt på at opretholde en levende by og bymidte med et godt og varieret udvalg til hverdagen. Ringe Handelsstandsforening står bag en masse events hen over året, som bringer folk til byen og skaber liv og fællesskab i gaden.

Den årlige ’Open by Night’ afvikles med stor deltagelse fra borgere i byen og oplandet. Der arrangeres derudover events i bymidten til markering af f.eks. ’Team Rynkeby’, ’Hjerterdametouren’, Juleshopper-lodtrækning, Luciaoptog, ’Mandedag’, ’Lyserød Lørdag’ o.lign.

Der er også plads til dig

Ringe har et stort opland, ligger centralt placeret på Midtfyn og byens varierede udbud af butikker gør derfor også Ringe By til et oplagt sted at starte en ny butik.

Vi glæder os til at se dig.

Erhvervslivet på Midtfyn

Midtfyn har et godt og solidt erhvervsliv, som dækker alt fra produktion, håndværk, entreprenører og kreative fag.

Midtfyn ligger centralt og godt placeret på Fyn med en rigtig god infrastruktur, især i forhold til Odense, med motorvej (A9), gode busforbindelser og togbanen mellem Odense og Svendborg.

Attraktive erhvervsgrunde

På Midtfyn kan du finde et bredt udvalg af attraktive erhvervsgrunde, hvad enten der foretrækkes en central midtfynsk placering langs motorvejen eller i naturskønne områder.

Her er tradition for stor skabertrang, iværksætteri og entreprenørskab. Derudover har vi også et stærkt fællesskab i form af Erhvervsråd og flere erhvervsforeninger på egnen, som står klar til at hjælpe (se links ovenfor).

Kontakt FMK:

Strategisk Erhvervskonsulent

Klaus Juul Jensen

Tlf. 72 53 11 57

Mail: klajj@fmk.dk 

Handel- og Erhvervslivet

Find Mit Midtfyn på de sociale medier

Her kan du læse mere om hvad der sker på Midtfyn.

Mit Midtfyn

Samler og skaber fællesskab

for hele egnen


Design: Mark & Storm Grafisk A/S