Jonah Blacksmith

Jonah Blacksmith varsler vesterhavs-storm over Midtfyns Festivalen

Jonah Blacksmith varsler vesterhavs-storm over Midtfyns Festivalen - Vær klar til at blive blæst bagover, når det fremadstormende syvmandsorkester fra Thy rammer Midtfyns Festival 2023 med større styrke og mere kærlighed end nogensinde!

”Vi har glædet os umådeligt meget til at offentliggøre Jonah Blacksmith på årets Midtfyns Festival”, fortæller en glad festival-booker, Brian Lund. ”De har længe været en af mine personlige favoritter, og jeg er glad for at Danmark har taget bandet til sig, så vi kan sætte dem øverst på plakaten til årets festival”.

Jonah Blacksmith har siden 2014 udgivet fire anmelderroste albums, som hver især har haft adskillige singler i rotation på radiostationerne. I oktober 2021 udkom House On Fire, som markerede et decideret gennembrud for bandet. Sangen opnåede bla. en Top-3-placering på den officielle danske airplaychart, og har desuden opnået guld (IFPI Danmark). Efterfølgeren Secrets In The Water blev også et stort radiohit, og slutningen af 2022 bød både på den nye single Ocean, samt to nomineringer til Danish Music Awards i kategorierne Årets Danske Radiohit, samt Årets Danske Gruppe.

”Hvis man ikke tidligere har oplevet Jonah Blacksmith live, kan man se frem til en fantastisk koncertoplevelse”, udtaler Brian Lund. ”Og når koncerten er i telt, som på Midtfyns Festivalen, kan man virkelig komme tæt på og mærke den energi som bandet sender ud over scenen”.

Jonah Blacksmith er kendt for deres smittende og livsbekræftende koncerter. Bandets lyd er stor og dynamisk - ganske som, fristes man til at sige, et møde med mægtige Vesterhavet, der danner monstrøs bagkant og horisont på hjemegnen. Bandets syv medlemmer formår med deres store musikalske alsidighed at folde de personlige og håndskrevne sange ud i et frit og ubesværet univers, der fletter tråde mellem det voluminøst himmelstræbende og det helt intime. Alt sammen bundet sammen af Simon Alstrups alsidige, stærke og genkendelige stemme i front.

Midtfyns Festival finder sted den 1. og 2. september 2023 på Dyrskuepladsen i Ringe. Udover Jonah Blacksmith kan du bla. opleve Magtens Korridorer, Anne Linnet, Annika Aakjær, Rasmus Walter og mange flere. Du kan købe billetter på festivalens hjemmeside, www.midtfynsfestival.dk.

Seneste nyheder

Indsend din nyhed

Find mit Midtfyn på de sociale medier

Her kan du læse mere om hvad der sker på Midtfyn.

Mit Midtfyn

Samler og skaber fællesskab

for hele egnen


Design: Mark & Storm Grafisk A/S