https://mitmidtfyn.dk/wp-content/uploads/2020/09/topbanner_kulturelt-scaled.jpg

Kulturelle oplevelser på Midtfyn

Du behøver ikke at køre langt for at få kulturelle oplevelser, når du bor på Midtfyn.

Helt lokalt finder du oplevelser for både store og små i Ringe Bio, Ringe Bibliotek, på Ådal­scenen i Gislev og i Skulpturparken i Ryslinge. Musik- og kulturhuset Foderstoffen i Rudme og Ryslinge Højskole byder blandt andet på koncerter og foredrag med nogle af landets store navne.

Vi har masser af foreninger og aktivitetssteder som Kulturzonen for de unge og “Liv i stationen” eller Foreningshuset Guldhøj, som også laver masser af kulturelle arrangementer.

Der findes flere gallerier på Midtfyn, og der er ofte Åbent hus-arrangementer ved de kunstnere, som har bosat sig i kommunen.

Der er aktive kunstforeninger i Ringe og Nr. Lyndelse, og på egnen findes flere museer blandt andet Ringe Museum og Carl Nielsens barndomshjem i Nr. Lyndelse.

Besøg visitfaaborg.dk og find vej til et hav af oplevelser på Midtfyn.

Ringe Bio
www.ringebio.dk

Ådalscenen i Gislev
www.aadalscenen.dk

Foderstoffen i Rudme
www.foderstoffen.dk

Liv i Stationen i Ringe
www.livistationen.com

Bibliotekerne
www.fmbib.dk

Ryslinge Skulpturpark
www.ryslingeskulpturpark.dk

Galleri Svinestien
www.gallerisvinestien.dk

Heartland Festivalen
www.heartlandfestival.dk

Midtfyns festivalen
www.midtfynsfestival.dk

Kultur og fritid på Midtfyn
www.fmk.dk

MAS
www.mas-scenen.dk

Rudme Festival
www.rudmefestival.dk

SONY DSC
IMG_0813 2
IMG_1047
IMG_1158
IMG_6158
IMG_6695 2
IMG_4776
IMG_5449
IMG_5473
IMG_6310
IMG_6315
IMG_7024 2
IMG_7866
IMGP5110

Kunstruten i Ringe

Ringe har i de sidste par år arbejdet med udvikling af byliv, bl.a. som en del af et tværkommunalt netværksforløb. For at understøtte denne udvikling og fremtidssikre bylivet yderligere, er der igangsat udarbejdelse af en bymidteplan for Ringe.
Et af elementerne i bymidteplanen er at skabe kunst og levende miljøer i bymidten. Dette arbejde er delt op i forskellige faser, hvor opmærksomheden rettes mod forskellige indsatsområder.

I første del af projektet “det skæve smil” blev der afholdt open call, med det formål at aktivere passagerne og hermed gøre dem mere synlige, og borgerne valgte efterfølgende 3 projekter som nu, sammen med andre dele af kunstprojektet, er blevet realiseret. Du kan derfor gå på kunst opdagelse i byen og finde de forskellige værker, og til at finde vej er der produceret en lille folder, hvor værkerne præsenteres… – den finder du HER

https://mitmidtfyn.dk/wp-content/uploads/2020/09/Forside_kunstrute-1-320x607.png

Find Mit Midtfyn på de sociale medier