Indsend din nyhed

  Overskrift (påkrævet)
  Område (påkrævet)
  Navn (påkrævet)
  Tlf. (påkrævet)
  Email (påkrævet)
  Beskrivelse (påkrævet)

  Upload foto

  https://mitmidtfyn.dk/wp-content/uploads/2020/09/topoplev-scaled.jpg

  Oplev skønne Midtfyn

  Vi er det perfekte hverdagsliv. Om du vil opleve en lille fynsk landsby, en smuk bøgeskov, et lille gods, en god handelsby eller et aktivt og socialt fritidsliv. Midtfyn har alt du vil opleve i din hverdag og på en lille smuttur rundt på Fyn.

  Vi taler meget om det gode hverdagsliv på Midtfyn og det er hele vores DNA for området – for vi har en hverdag rig på masser af muligheder, også når det angår oplevelser, som udvider vores hverdag.

  Vi har små museer, skulpturpark, kunstrute, naturoplevelser, historie og aktive ildsjæle som sørger for at bringe oplevelserne videre. Og hvis du skulle komme forbi Midtfyn, eller hvis du bor her, så skynd dig ud og oplev Midtfyn.

  Vi prøver løbende at finde unikke og glemte historier om Midtfyn, så følg med og se hvad vi finder frem.

  Overnat på Midtfyn

  På Midtfyn har vi ikke store hoteller til at overnatte på, men vi har et fint udvalg af Bed & breakfast og privat udlejning via Airbnb.

  Vi ved at vores område ikke er et traditionelt overnatningsområde, da vi har alle Fyns kystbyer hele vejen rundt om os, og de ligger ikke længere væk, end man kan overnatte der og samtidig opleve flere steder af Fyn hvis man tager en ferie her.

  Alligevel har vi en del turister som krydser Midtfyn, for at opleve vores natur. Og der er mulighed for at tage overnatninger på Bed & Breakfast eller private ferieboliger.

  Find Mit Midtfyn på de sociale medier

  Search
  Generic filters
  Exact matches only
  Search in title
  Search in content
  Search in excerpt