Indsend din nyhed

  Overskrift (påkrævet)
  Område (påkrævet)
  Navn (påkrævet)
  Tlf. (påkrævet)
  Email (påkrævet)
  Beskrivelse (påkrævet)

  Upload foto

  RingePÅ HOVEDET

  https://mitmidtfyn.dk/wp-content/uploads/2023/05/Everything-you-can-imagine-is-real.jpg

  Festlig Fernisering: PÅ HOVEDET

  Velkommen til festlig fernisering i Galleri 14:07 på Ringe Station den 2. juni kl. 14-15.30, når og Ryslinge Efterskoles kunstlinje præsenterer udstillingen:
  PÅ HOVEDET.

  Kom væk fra den almindelige måde at se verden på og vend det hele lidt på hovedet. Kom væk fra det perfekte og eksperimenter med anderledes udtryksformer. Eleverne har blandt andet formet ler i mørke, lavet blindtegninger, malet omvendt, lavet Picassoparafraser og meget andet.

  Eleverne har, blandt mange, ladet sig inspirere af Pablo Picasso. Han sagde bl.a. ” Jeg maler mennesker, som jeg tror de er, ikke som jeg ser dem”, ”fantasien er ægte” og ”kunst er ikke anvendelsen af en skønhedskanon, men anvendelsen af, hvad instinktet og hjernen kan opfatte”.

  Kunstlinjens elever arbejder med grafik, ler, akrylmaling, sølv, blæk og meget andet. På udstillingen vil man kunne se udvalg fra årets værker samt elevernes afsluttende individuelle værker.

  Alle er velkommen!

  Udstillingen kan ses ved henvendelse til 30 42 49 58, torsdag den 8. og 15. juni samt mandag den 12. juni kl. 14.00-17.00.

  Sted:
  Ringe Stationsbygning
  Dato:
  2. juni
  Kl.:
  14-15.30

  Find Mit Midtfyn på de sociale medier

  Search
  Generic filters
  Exact matches only
  Search in title
  Search in content
  Search in excerpt