Indsend din nyhed

  Overskrift (påkrævet)
  Område (påkrævet)
  Navn (påkrævet)
  Tlf. (påkrævet)
  Email (påkrævet)
  Beskrivelse (påkrævet)

  Upload foto


  RingeFilm og Foredrag

  https://mitmidtfyn.dk/wp-content/uploads/2022/11/Into-the-Ice.png

  Ringe Rotary inviterer Film og Foredrag i Ringe Bio

  Der er store klimaforandringer i hele verden og det mærker vi alle med stigende temperaturer. l Danmark oplever vi op til 20 grader i November og der er tørke og oversvømmelser nu også i flere områder i Europa. 

  Rotary Worldwide ser dette som en meget stor udfordring, som vi alle må deltage aktivt i og derfor går Ringe Rotary klub nu aktivt ind med information og handling. 

  Vores første arrangement bliver den 05.12. kl. 19.00 hvor Ringe Rotary Klub inviterer alle på Midtfyn til ”Film og foredrag” i Ringe Bio og det er helt gratis at for alle borgere at deltage.

  Vi viser dokumentar filmen  “In To The Ice” og efter følgende talk og debat med filmens instruktør og pro-ducent Lars Ostenfeld.  Her vil han fortælle om optagelse af filmen inde under Indlandsisen på Grønland og hvordan han ser klimaudfordringerne i fremtiden.

  Filmen ligger nr. 1 på dokumentar-hitlisten i hele verden og er blandt andet købt af BBC i England og andre TV-stationer.

  Billetter kan bestilles på ringerotaryklub@gmail.com eller telefon 70 26 16 78 kl. 9-16.00 og er først til mølle princippet, da der max er 99 pladser i Ringe Bio. 

  Sted: Ringe Biograf, Østergade 5, 5750 Ringe    mandag den 05.12. kl. 19.00 

  Program: Kl. 19.00-20.30 Film fremvisning Dokumentar ”Into The Ice”

  Kl. 20.35-21.15 Talkshow med film instruktør Lars Ostenfeld om filmen og klima  forandringerne i verden og spørgsmål fra publikum.

  Kl. 21.15 tak for i aften 

  Sted:
  Ringe Biograf
  Adresse:
  Østergade 5, 5750 Ringe
  Dato:
  5. december
  Kl.:
  19.00

  Find Mit Midtfyn på de sociale medier

  [wpdreams_ajaxsearchpro id=1]