Indsend din nyhed

  Overskrift (påkrævet)
  Område (påkrævet)
  Navn (påkrævet)
  Tlf. (påkrævet)
  Email (påkrævet)
  Beskrivelse (påkrævet)

  Upload foto

  Rudme · HerringeKarl Kristian

  https://mitmidtfyn.dk/wp-content/uploads/2024/03/karl-kristian.png

  Karl Kristian & De Store Drenge

  Velkommen til en aften med poesi og melodi, hvor Karl Kristian & De Store Drenge bringer dine sanser på en musikalsk rejse, pakket ind i jordnære lyrikker og nutidige melodier. Arrangementet finder sted i Foderstoffens hyggelige og intime rammer, hvor publikum kan nyde en koncert, der forventes at vibrere med dybde og sjæl.

  Karl Kristian, der har rod i Hvide Sande, er kendt for sin evne til at spejle følelser og fortællinger i musik, der rammer lige i hjertet. Hans tekster og melodier er påvirket af den danske sanger og sangskriver Sebastian, men med en moderne vinkel, der trækker tråde til kunstnere som Tue West. Det er med andre ord musik, der kombinerer tradition og innovation og skaber en unik lytteoplevelse.

  Dette arrangement er enestående chance for at opleve en ung kunstner, hvis stemme og fortolkning vil efterlade mærkbare indtryk. Det er en aften, der lover at være en hyldest til musikalsk håndværk og poetisk dybde.

  Så er du til et mix af nostalgi og nybrud, og vil du være vidne til Karl Kristians fascinerende fremfærd på scenen, skal du ikke gå glip af denne mulighed. Billetter er til salg på foderstoffen.dk, og med lokationen kun et stenkast fra Rudme Station er det let at finde vej.

  Tag del i denne musikalske begivenhed den 25. september kl. 21:00 hos Foderstoffen, beliggende på Rudmevej 121.

  Sted:
  Foderstoffen
  Adresse:
  Rudmevej 121, 5750 Ringe
  Dato:
  25. september 2024
  Kl:
  21.00

  Find Mit Midtfyn på de sociale medier

  Search
  Generic filters
  Exact matches only
  Search in title
  Search in content
  Search in excerpt