Indsend din nyhed

  Overskrift (påkrævet)
  Område (påkrævet)
  Navn (påkrævet)
  Tlf. (påkrævet)
  Email (påkrævet)
  Beskrivelse (påkrævet)

  Upload foto


  Rudme · HerringePatrick Dorgan

  https://mitmidtfyn.dk/wp-content/uploads/2021/09/Patrick-Dorgan.jpg

  Patrick Dorgan

  Han slog for alvor igennem for 5 år siden med kæmpehittet ”Marylin” og det efterfølgende album ”Painkillers”. Nu starter et nyt kapital med den nye single ”I´m The One”, som Patrick beskriver således:

  ”Jeg har en evne til at omgås folk der generelt er bedre end mig selv, jeg lærer af dem. ”Ì´m The One” er en sang om uforløst kærlighed. Eller rettere en erkendelse om en nært forestående følelsesmæssig nedsmeltning. Sangen er heltens sidste skud i bøssen, inden verdenen dratter sammen om ørerne på ham. En sang om forpassede muligheder. En sidste satsning. Alt eller intet. Kom nu!!! Så elsk mig dog, for helvede!!”

  Allerede på den 3. dag i det nye år 2020 lagde Patrick Dorgan stilen for den næste fase i sin karriere. Forud var gået en længere periode med at lægge livet om, kigge indad og redefinere livet, og ud af det er der bl.a. kommet en række fænomenale sange, som vil blive udsendt i løbet af året.

  Tonernes verden definerede allerede Patrick´s liv inden han kom til verden, idet hans kommende forældre mødte hinanden på et spillested i København.
  Kimen til musikken blev forplantet videre i hjemmet i Valby, hvor Patrick voksede op med moderes sang, og MTV der kørte nonstop i stuen.

  Dørene åbner kl. 19.30

  Billetter kan købes på www.foderstoffen.dk

  Sted:
  Foderstoffen
  Dato:
  10. september 2022
  Kl.:
  20.30

  Find Mit Midtfyn på de sociale medier

  Search
  Generic filters
  Exact matches only
  Search in title
  Search in content
  Search in excerpt