Velkommen til nye tilflyttere

Nyt fra Velkomstambassadørerne i Ringe

Velkomstambassadørerne besøgte i 2020 148 adresser med nye tilflyttere.

I 2019 fik 115 adresser besøg – så der er tale om en stor stigning i antallet af besøg.

Besøgstallet i 2020 kunne være endnu større – for de tilflyttere, der er flyttet til Ringe sidst på året, har vi desværre endnu ikke kunnet besøge på grund af Corona-restriktioner – men vi kommer lige så snart, det bliver muligt.

Tilflytterne er blevet taget imod med en blomst og en goodiebag – og en masse informationer om Ringe – og alle de muligheder, der er her.

Alle steder er vi blevet taget godt imod – og spørgelysten har været stor. Vores generelle indtryk er, at tilflytterne bliver positivt overraskede – og glade for blomsten, goodiebagen – og besøget.

Langt de fleste af de besøgte er tilflyttere, der har købt bolig, som vi har fået kendskab til via de lokale ejendomsmæglere eller via Tinglysningen. Vi har dog også haft held til at besøge nogle lejere, som selv har henvendt sig til os. Vi vil rigtig gerne i kontakt med flere lejere, som flytter til Ringe, så lejer eller udlejer må meget gerne kontakte os.

Tilflytterne kommer primært fra Odense og andre fynske byer – men der er også tilflyttere fra en række jyske byer fra Nordjylland til Sønderjylland – og også fra København.

Vores primære formål er selvfølgelig at besøge tilflytterne – men vi arrangerer også andre ting for tilflytterne. F.eks. gennemførte vi i august en tur med veterantoget fra Korinth til Faaborg med 66 deltagere – og i samarbejde med Liv i Stationen arrangerer vi også tilflytterfrokoster – og endelig samarbejder vi med Faaborg-Midtfyn Kommune om tilflytterarrangementer. Vi har også taget initiativ til en legepladsfolder, som kommunen er i gang med at udarbejde.

Vi 6 velkomstambassadører ser frem til mange besøg i 2021.

Er du tilflytter – eller kender du nogen – så kontakt gerne Jørn Knudsen jk.ringe@midtfyn.net

På vegne af velkomstambassadørerne i Ringe

Jytte Risager

Seneste nyheder

Indsend din nyhed

Find mit Midtfyn på de sociale medier

Her kan du læse mere om hvad der sker på Midtfyn.

Mit Midtfyn

Samler og skaber fællesskab

for hele egnen


Design: Mark & Storm Grafisk A/S