Mit Midtfyn går online

Mit Midtfyn går online

”Velkommen til Midtfyn” – sådan står der på forsiden af den nye hjemmeside www.mitmidtfyn.dk, som sammen med egen facebookside og instagram profil tilsammen skal danne rammerne om en ny fælles digital platform, til præsentation af et samlet Midtfyn.

Formålet med hjemmesiden er at have en fælles digital platform, som kan præsentere og brande et samlet Midtfyn, herunder fortælle om lokalområderne på Midtfyn, vores mangfoldige foreningsliv, samt henvise til handels- og erhvervslivet.

For tilflyttere og lokale

”Vi har brug for hinanden på Midtfyn for at forblive et attraktivt og dejligt område at bo, leve og arbejde i, og denne hjemmeside, skulle gerne være et af midlerne til at give Midtfyn optimal eksponering i samlet forstand ”, udtaler Annette Poulsen, som er med i Byforum Ringe og med i arbejdsgruppen bag hjemmesiden. ”Med mitmidtfyn.dk er det lykkedes os at skabe en hjemmeside, hvor du som potentiel tilflytter kan surfe rundt på siden og få inspiration til om vores skønne Midtfyn kunne være det sted hvor ’drømmen om det gode liv’ skal gå i opfyldelse. Men det er også siden, hvor du som allerede herboende lokal Midtfyns-borger gerne skulle blive klogere på dine lokalområder – og ikke mindst kunne læse relevante nyheder fra egnen, samt få tips til hvad der sker af arrangementer i de forskellige byer på Midtfyn”, forsætter hun.

Ideen med hjemmesiden opstod da også oprindeligt i forbindelse med planlægningen af en fælles midtfynsk bosætningsmesse i august sidste år, hvor drivkræfterne bag var Max Ravn, Gunnar Landtved og Anders-Peter Andersen (fra henholdsvis Byforum Ringe, Ryslinge og Gislev lokalråd). I den forbindelse var der et konkret behov for at have en fælles platform som kunne bruges til fortælle om Midtfyn og samtidig præsentere bosætningsmulighederne her på egnen. Bosætningsmessen blev desværre aflyst, men lysten til at færdiggøre hjemmesiden forblev, heldigvis.

Seneste nyheder

Indsend din nyhed

Find mit Midtfyn på de sociale medier

Her kan du læse mere om hvad der sker på Midtfyn.

Mit Midtfyn

Samler og skaber fællesskab

for hele egnen


Design: Mark & Storm Grafisk A/S