Foreningslivet på Midtfyn

På Midtfyn er der liv i alle kroge. Foreningslivet er bredt og der er muligheder for alle slags initiativer.

Du kan være med til at arrangere begivenheder, dyrke sport i alle afskygninger, være nørdet i historiearkiverne, samle frimærker sammen med andre, bygge jernalder-legeplads, skabe nyt kulturliv, lave fællesspisninger eller meget, meget andet.

Mulighederne er mange og menneskene er omfavnende.

Midtfyn har mange års tradition for at skabe sammenhold via foreninger. Et af de store fundamenter er lokalrådene i landsbyerne og Byforum i Ringe, hvor man har direkte indflydelse og er et stærkt talerør til kommunen.

Vi hører ofte gode historier og hvor let det er at skabe nye relationer og dybe venskaber fordi foreningslivet er så stærkt og dynamisk.

Overblik over fritidsaktiviteter og foreninger www.fmk.dk

Aftenskoletilbud på Midtfyn www.aftenskole.nu

Vi har et stort udvalg af foreninger

– herunder ses 3 eksempler

Den fynske sangskole

Den fynske Sangskole, Faaborg-Midtfyn (DfS) blev grundlagt i 2012 og er en selvejende institution, hvis formål er at udbrede og løfte sangen på alle niveauer og for alle aldersgrupper.

Midtfyns Haveselskab

Faaborg Midtfyns havekreds dækker hele kommunen. Herudover har vi en del medlemmer fra Vester Skerninge. Kredsen er en del af Sydøstfyns afdeling.

Egeskov Mølle

Egeskov Mølle, også kaldet 10 kr’s Møllen, er en gammel hollandsk vindmølle fra 1855, der ligger lidt vest for Egeskov Slot. Svendborg Museum overtog møllen i 2005 efter en større restaurering.

Find mit Midtfyn på de sociale medier

Her kan du læse mere om hvad der sker på Midtfyn.

Mit Midtfyn

Samler og skaber fællesskab

for hele egnen


Design: Mark & Storm Grafisk A/S