MitMidtfyn på julemarked

MitMidtfyn på julemarked

Julemarkedet på Boltinggaard Gods den 25. – 27. november 2022 forventes igen at trække mange gæster til fra nær og fjern.

MitMidtfyn gentager derfor sidste års succes og er naturligvis til stede i 'MitMidtfyn' teltet på gårdspladsen, hvor vi vil vise alle vores kvaliteter med en favnende handels- og centerby, Ringe og et stærkt opland – med dets åbne vidder og mindre landsbyer med stærke fællesskabende kvaliteter.

Vores stærke værdier i grundfortællingen:

”Midtfyn – et fællesskab med højt til loftet” folder vi ud i vores samlende image for Midtfyn - ”Smagen af Midtfyn” - en speciel fynsk oplevelsesstand med fuld julestemning.

Der serveres en fynsk boghvedegrød med lækkerier, som husmødre i fordums tid, elskede at servere for sin familie og tjenestefolk.

Forsamlingshuse fra området er til stede og vil vise deres bud på hvordan der dækkes flot op til når fællesskabet mødes og fejres.

En videopræsentation af vores attraktive tilbud på Midtfyn i lyd og billeder, samt vores personlige levende fortællinger om den midtfynske idyl og stærke fællesskaber – hvor kulturen har udviklet sig bredt gennem årerne til et alsidigt kulturtilbud.

Og ikke nok med det. Vi udstiller varer fra vores lokale gårdbutikker i området. Der vil ikke være salg fra udstillingen.

Ingen udstilling uden en god konkurrence med endog meget pæne præmier.

Der er noget i luften på Midtfyn – og vi glæder os til også at møde dig på Boltinggaard Gods’ Julemarked 2022.

På gensyn hos MitMidtfyn.

#mitmidtfyn

Seneste nyheder

Indsend din nyhed

Find mit Midtfyn på de sociale medier

Her kan du læse mere om hvad der sker på Midtfyn.

Mit Midtfyn

Samler og skaber fællesskab

for hele egnen


Design: Mark & Storm Grafisk A/S