Kulturelle oplevelser på Midtfyn

Du behøver ikke at køre langt for at få kulturelle oplevelser, når du bor på Midtfyn.

Helt lokalt finder du oplevelser for både store og små i Ringe Bio, Ringe Bibliotek, på Ådal­scenen i Gislev og i Skulpturparken i Ryslinge. Musik- og kulturhuset Foderstoffen i Rudme og Ryslinge Højskole byder blandt andet på koncerter og foredrag med nogle af landets store navne.

Vi har masser af foreninger og aktivitetssteder som Kulturzonen for de unge og “Liv i stationen” eller Foreningshuset Guldhøj, som også laver masser af kulturelle arrangementer.

Der findes flere gallerier på Midtfyn, og der er ofte Åbent hus-arrangementer ved de kunstnere, som har bosat sig i kommunen.

Der er aktive kunstforeninger i Ringe og Nr. Lyndelse, og på egnen findes flere museer blandt andet Ringe Museum og Carl Nielsens barndomshjem i Nr. Lyndelse.

Besøg visitfaaborg.dk og find vej til et hav af oplevelser på Midtfyn.

Ringe Bio

www.ringebio.dk

Ådalscenen i Gislev

www.aadalscenen.dk

Foderstoffen i Rudme

www.foderstoffen.dk

Liv i Stationen i Ringe

www.livistationen.com

Bibliotekerne

www.fmbib.dk

Ryslinge Skulpturpark

www.ryslingeskulpturpark.dk

Ungdomskulturhuset

Facebook

Galleri Svinestien

www.gallerisvinestien.dk

Heartland Festivalen

www.heartlandfestival.dk

Midtfyns Festivalen

www.midtfynsfestival.dk

Kultur og Fritid på Midtfyn

www.fmk.dk

Midtfyns Amatør Scene

www.mas-scenen.dk

Rudme Festival

www.rudmefestival.dk

Kunstruten i Ringe

Ringe har i de sidste par år arbejdet med udvikling af byliv, bl.a. som en del af et tværkommunalt netværksforløb. For at understøtte denne udvikling og fremtidssikre bylivet yderligere, er der igangsat udarbejdelse af en bymidteplan for Ringe.

Et af elementerne i bymidteplanen er at skabe kunst og levende miljøer i bymidten. Dette arbejde er delt op i forskellige faser, hvor opmærksomheden rettes mod forskellige indsatsområder.

I første del af projektet “det skæve smil” blev der afholdt open call, med det formål at aktivere passagerne og hermed gøre dem mere synlige, og borgerne valgte efterfølgende 3 projekter som nu, sammen med andre dele af kunstprojektet, er blevet realiseret. Du kan derfor gå på kunst opdagelse i byen og finde de forskellige værker, og til at finde vej er der produceret en lille folder, hvor værkerne præsenteres… – den finder du HER

Se flere oplevelser

Kulturelle oplevelser

Historiske oplevelser

Oplev naturen

Aktive oplevelser

Find mit Midtfyn på de sociale medier

Her kan du læse mere om hvad der sker på Midtfyn.

Mit Midtfyn

Samler og skaber fællesskab

for hele egnen


Design: Mark & Storm Grafisk A/S